Eénmalige  6-daagse cursus Ondernemerschap (door Ariën Arends)

Eénmalige 6-daagse cursus Ondernemerschap (door Ariën Arends). 

  • Eenmalige opleiding om jouw onderneming of ambitie vorm te geven of te ontwikkelen
  • 6-dagen met concrete stappen & praktijkvoorbeelden
  • Persoonlijke hulp voor het opzetten van jouw bedrijf
  • Kennissen of bekenden buiten de opleiding zijn ook welkom
  • Inclusief luxe lunch, hapjes en drankjes
  • Voor de verre afstandsreizigers zal ik het ook online beschikbaar stellen


  Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier een avondcursus verzorgd voor instructeurs en trainers, waarbij we de waarden en positionering van Human & Horse Academy en Hotel onder de loep namen. Het enthousiasme was bijzonder en ook de ambitie bij jullie groot. Ik beantwoordt graag nog alle vragen die ik mag ontvangen, maar zoals we allemaal weten, blijft er altijd ruimte voor vragen en groei.

  Om jullie te ondersteunen op jullie reis, zal ik eenmalige een 6-daagse cursus geven die verder ingaat op strategie, ondernemerschap en marketing. We duiken in de blauwdruk van Human & Horse, delen inzichten in investeringen, bespreken bekende praktijkgevallen en, belangrijker nog, richten de schijnwerpers op jullie bedrijf of ambities.

  Of je nu een doorgewinterd bent of aan het begin staat van je ondernemersreis, deze cursus is ontworpen om je te inspireren, uit te dagen en te laten groeien. Je mag ook kennis en bekenden buiten de opleiding uitnodigen.

  Wil je meedoen met deze eenmalige 6-daagse cursus, geef je nu op.

  Kosten zijn € 60.- per dag (6 zaterdagen in totaal), inclusief BTW (zaterdagen), inclusief drank, hapjes en lunch zoals je die bij ons gewend bent. Het wordt ook online ondersteund, waar je het later kunt bekijken.
  Data (zaterdagen): 09 maart, 13 april, 11 mei, 08 juni en 29 juni en 13 juli 2024.
  Tijden: Van 10.00 tot 15:00 uur (inclusief lunch)
  Locatie: Kootwijkerbroek