Dakterras Human & Horse

Meetings & Events

De hotelruimte en dakterras lenen zich bij uitstek voor vergaderingen, recepties, feestelijke gelegenheden en evenementen. Het hotel biedt exclusief samenzijn met collega’s, klanten of vrienden.  

Uw eigen clinic of cursus

  • Centraal in Nederland
  • Panoramisch uitzicht met natuurlijk daglicht en ruimte
  • Geschikt voor kleine en grote groepen tot 250 personen
  • Te combineren met buitenactiviteiten op de Veluwe

Het Human & Horse Hotel leent zich bij uitstek voor het organiseren voor uw clinic, workshop of opleiding met en zonder paard. Er is mogelijkheid tot privacy, afzondering en ruimte voor exclusiviteit. Human & Horse is gastheer geweest van diverse paardencursussen en events zoals “paarden spiegelen”, Parelli, Endurance, keuringen. Voor meer informatie en referenties, neem gerust contact op
Vieren Human & Horse

Vieren

  • Arrangementen op maat
  • Geschikt voor klein zakelijk gezelschap tot congressen 
  • Mogelijkheid tot exclusiviteit
  • Te combineren met buitenactiviteiten op de Veluwe


Human & Horse biedt sfeervolle mogelijkheden voor diverse groepen. Een groot feest, jubilea, een vrienden-familiebijeenkomst behoort tot de mogelijkheden. De bereikbaarheid (2 minuten vanaf A1) en parkeermogelijkheden bieden comfort voor gezelschappen van elke omvang. Naast de beschreven faciliteiten maken we graag een offerte op maat, geheel naar uw persoonlijke wensen.
Trouwen bij paarden

Trouwen

Trouwen bij Human & Horse Hotel met paarden is een belevenis. Of het nu ingetogen is met een klein gezelschap of een uitbundige feestavond met live-muziek. Voor een besloten viering kunt u ook de bijpassende kamers boeken voor privégebruik. Wij maken graag deel van uw bijzondere dag naar wens. U bent van harte welkom om te komen kijken op onze locatie. Onder het genot van een drankje bespreken wij graag uw wensen en mogelijkheden voor het evenement.
Buitenactiviteiten Human & Horse

Buitenactiviteiten

Voor een prettige onderbreking of voor inspiratie verzorgen wij originele activiteiten, zoals “paarden-spiegelen”, mentochten op de Veluwe of activiteiten in samenwerking met Veluwe Specialist. De vergadering ontwikkelt zich tot teambuilding of bedrijfsuitje. Een overzicht van populaire activiteiten:
- Paarden spiegelen
- Mini Classic Tour
- E-Chopper
- Wild-Safari met Staatsbosbeheer