Over Human & Horse

Reviews

Deze enthousiaste paardenliefhebbers gingen jou voor

De thuisstudie bevat ontzettend interessante en uitgebreide informatie waar je heel veel mee kan en goed mee op weg kan met je paard van basis tot verdieping, waardoor het voor iedereen geschikt is.


Ook het boek is superfijn, helder geschreven en echt een mooie aanvulling. Wat ik ook een groot pluspunt vind is de app, zo kan je op stal makkelijk even de video's erbij pakken als je even iets kwijt bent.


Ik ben ermee begonnen omdat ik graag meer uit mezelf en mijn paarden wil halen en in de toekomst de opleiding heel graag wil doen! De manier van werken met paarden is zo fijn, correct en harmonieus. Ontzettende aanrader voor iedereen die twijfelt, je gaat er geen spijt van krijgen!
Justine Van De Berg - Facebook Review
2 jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Human & Horse van Greetje Hakvoort. Wat een prachtige reis is dit geweest voor mij persoonlijk als mens en als instructeur. Mijn paarden en ik zijn beide enorm gegroeid! We hebben ons helemaal gevonden in deze geweldig manier van trainen met respect voor mens en dier!


We vinden steeds meer verdieping en ook na het afronden van de  opleiding blijf ik verbonden aan de Human & Horse Academy door het volgen van Mastertrainingen zodat ik me steeds verder door kan blijven ontwikkelen in het trainen van mens en paard.


Ik raad iedereen aan, deze opleiding en/of het prachtige online platform te volgen om een beter inzicht te krijgen in het correct en harmonieus trainen van paarden en de band met deze prachtige dieren te versterken🦄
Jonika Zwetsloot - Google Review
Prachtige plek
Wat een geweldige plek! Prima voor een kort verblijf op doorreis door Nederland maar ook voor een paar dagen vakantie. Klein, particulier hotel met lichte, schone en ruime kamers met uitzicht op groene weiden en paardenweiden. U kunt heerlijk ontbijten, koffie drinken op het terras, gewoon kijkend naar eindeloos gras en paarden En vooral - er is buitengewoon vriendelijk, vriendelijk personeel! Echt een genot om hier te zijn 😍
Het hotel is gelegen in de nabijheid van het Nationale Park de Veluwe. U kunt ook een bezoek brengen aan het nabijgelegen Airborne Museum gewijd aan 2WW, Market Garden en Airborne Cemetery.
Margot, Google Review
Opleiding
In Januari had ik besloten om met mijn paard Sancho aan de Opleiding van Greetje te beginnen. Ik kon kiezen om voorjaar of najaar te starten, maar najaar kwam mij het beste uit. Dus dat was nog even geduld hebben...Hoe gaaf is het dan om alvast binnen te kunnen stappen in het platform en te kunnen starten met een super dik theorie-boek!!! Het maakt dat Sancho en ik alvast een start hebben kunnen maken voordat de Opleiding begint, hiermee kun je jezelf al eigen maken in de trainings methode van Greetje.
 Super duidelijke video's waarin je samen met je paard een stapsgewijs  trainings plan kan volgen, met nog meer duidelijke uitleg terug te vinden in het theorie boek. Ik ben er echt mega blij mee, en kijk uit naar September!
 Ook nu we dus in een vreemde tijd zijn beland wat betreft het corona virus kan je via deze weg een onwijs gave start maken via het platform en het theorie boek.
Ik kan het iedereen aanraden!
Voor zowel paard als ruiter is het duidelijke taal, en wat ik belangrijk vind is de rust voor het paard waar je elke keer op kan terug vallen. Mijn paard leert snel, maar kan het soms in zijn hoofd niet volgen. Door ontspannings oefeningen aan te reiken aan hem, vind hij zijn rust terug wat hij erg waardeerd. Hij laat nu al zelf zien wanneer het teveel wordt en geeft de oefening dan al zelf aan ipv dat hij onrustig en onstuimig werd.
Dat was echt een cadeautje voor mij!!!
En dan moet de echte opleiding nog beginnen!
Ik vind het een prachtige start!!
Leonie & Sancho
Leonie Langezaal, januari, via Human & Horse Shop
Opleiding
Hallo allemaal, mijn naam is Sabine Luttik en ook ik ben 2 jaar geleden gestart met de instructeurs opleiding aan de Human en Horse Academy van Greetje Arends-Hakvoort.
Afgezien van de mooie ontwikkeling die ik voor mijzelf en mijn paarden heb beleefd, kom je ook nog eens in een omgeving waar je je even los voelt van alles wat er zich buiten het terrein afspeelt. Je bent echt los van alles en je bevindt jezelf in een positieve sfeer wat het leren van deze mooie, fijne en duurzame vorm van training bevordert.
Tijdens onze opleiding lanceerde Greetje haar prachtige zelf geschreven studie boek, het was echt te mooi voor woorden.
Sinds kort zit ook op het online platform en ik ben echt omver geblazen om hoe dit weer is opgezet.
Alle studie materiaal is stap voor stap heel duidelijk verfilmd, van de allereerste stap naar de hogere en gevorderde vorm van training. Hierin wordt weer de passie en liefde voor het paard uitgebeeld en je wordt helemaal in de fijne sfeer opgenomen.
 Wat ik ook waardevol vind, is dat door de verschillende niveaus
en rassen van de paarden die ingezet zijn, je ook kunt zien waar je tegenaan kunt lopen met je eigen paard thuis en wat je kunt doen om dit uit te dokteren.
Dit platform is een cadeau voor jou en je paard!
Sabine Luttik, Facebook Review

Human & Horse Academy

Ik ben heel blij dat ik de opleiding bij Greetje Arends-Hakvoort heb gevolgd en nu nog steeds de Mastertrainingen bijwoon. Het heeft me zoveel gebracht in de opleiding en training van mijn paarden en ben nog steeds niet uitgestudeerd😊.
Omdat ik niet naast de deur zit, heb ik een lidmaatschap op het HHplatform. Naast het boek zijn de filmpjes een waardevolle aanvulling, niet alleen voor mijn eigen training, maar ook voor het onderricht aan míjn studenten.
Heel fijn dat Greetje Arends-Hakvoort alle facetten met haar verschillende paarden laat zien en zodoende ook de verschillende karakters e/o issues in de training: soms moet je een beetje puzzelen wat voor dit specifieke paard werkt en dat zie ik ondersteund door de instructie-video's met verschillende paarden(karakters).
Ik vind het een aanrader!👌
Claudia Fontein, review Human & Horse Shop
Opleiding
Als je kans hebt om deze geweldige opleiding te volgen... Doen! ☀️
Zowel de Online Platvorm als de 10 daagse opleiding bij Greetje & Arien & Jolie op lokatie, zijn zeker aanraders.
Jij mag zijn wie je bent, jouw paard mag zijn wie hij/zij is, geen oordelen, fout bestaat niet..
Stapje voor stapje op jullie eigen tempo, kom je steeds dichter bij elkaar en dan voel je telkens weer opnieuw dat overweldigende gevoel van verbinding! Wouww 🙏🏼
Dat gevoel geeft je zoveel liefde en geluk! 🥰🍀
Ieder zijn eigen tijd die het nodig heeft. En mocht je heel even stil gestaan hebben door wat voor reden dan ook? Helemaal niet erg, want je kan altijd weer beginnen waar je toen gebleven bent.
Greetje is puur en neutraal. Een prachtige lieve, attente en positieve vrouw die jou en je paard meeneemt in haar passie hoe het ook anders kan. 🥰Zo gaaf!
Deze opleiding is heel overzichtelijk en vooral begrijpelijk, waar ik en mijn paarden in ieder geval al zoveel van geleerd hebben en dat nog steeds mogen doen. Het zo fijn als de basis er is en je er altijd op terug mag vallen.
Alise Roubos, Facebook Review

Human & Horse Book

When I saw the trailer - my thoughts were - INCREDIBLE and real Performance of my DREAM but not not sure if could be achievable for me...
I was so impressed that decided to give it a Try 🙂
When I started to watch the videos available on Platform - I realized that it is really POSSIBLE to learn, understand and implement!!!
The Platform is Brilliant tool for all levels of riders!!!!
Clear step by step instruction, amazing quality of videos ...
I do believe that tool might help many riders to realize their Dreams of connection with horse and achieve high standard level of performance together!!!
Dear Greetje!
Thank You very much for all efforts done to make it work this way!!!

Natalia Galaktionova, Facebook Review
We hebben hier met veel plezier gelogeerd. Mooie locatie met alles voorzien voor paard en mens. Onze honden hebben het ook erg naar hun zin gehad! Ruiterpaden zijn heerlijk dichtbij zodat je zo op de heide bent!
Diane Meyboom, Google Review
Hebben hier het trouwfeest en de overnachting gehad van m'n broertje.
Erg goed geregeld, vriendelijk personeel en prima kamers.

Wouter van Elten , Google Review

Ruiter op paard

GREETJE HAKVOORT

Een warm welkom bij de Human & Horse Academy! Ik ben Greetje Hakvoort en zolang ik mij kan herinneren, staat mijn leven in het teken van paarden.

Of je nu instructeur wilt worden, al instructeur bent of hobbymatig met paarden bezig bent, mijn doel is om het trainen van paarden voor iedereen eenvoudig te maken. De basis van deze eenvoud ligt in een goede communicatie van jou met je paard. Ik zorg er samen met ons team voor dat jouw paard werkelijk begrijpt wat jij van hem vraagt. Op de Academy nodigen we je uit tot deze transformatie: van je paard, maar zeker ook die van jou! Wat je nivo ook is, de opleiders van Human & Horse brengen jou en jouw paard naar een hoger plan. En zorgen ervoor dat je zelfstandig verder kan. De trainingen bij Human & Horse zijn makkelijk en plezierig.