Connectie met je paard

Over Human & Horse

Liefdevolle paardentraining en verzorging voor elk paard en elk leerniveau

GREETJE HAKVOORT

Een warm welkom bij de Human & Horse Academy! Ik ben Greetje Hakvoort en zolang ik mij kan herinneren, staat mijn leven in het teken van mensen en paarden.

Of je nu instructeur of Guasha therapeut wilt worden, al instructeur bent of hobbymatig met paarden bezig bent, het is mijn passie om het trainen en het behandelen van paarden (Guasha) voor iedereen eenvoudig en liefdevol te maken. De basis van deze eenvoud ligt in een goede communicatie van jou met je paard. Ik zorg er graag samen met ons team voor dat jij en je paard samen kunnen groeien en ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving zowel online als bij ons op de Academy.


Op de Academy nodigen we je uit tot deze transformatie: van je paard, maar zeker ook die van jou! Wat je nivo ook is, de opleiders van Human & Horse ondersteunen jou en jouw paard tijdens deze bijzondere reis. Met onze opleidingen willen we  ervoor zorgen dat je zelfstandig verder kan en zijn er diverse nascholingsdagen om jezelf verder te ontwikkelen (verbreden) . De trainingen bij Human & Horse zijn makkelijk en plezierig te volgen. Voor jong en oud en alle type ponies en paarden.


Ik ontmoet jullie graag in onze Community en op de Academy.


Met liefde, Greetje Hakvoort


Greetje Hakvoort

Human & Horse Academy, Hotel & Events

Human & Horse Academy is gevestigd aan de toegangspoort van de Veluwe en omgeven door landelijke uitzichten. De sfeervolle academy, hotelkamers en aangename beslotenheid zorgen ervoor dat Human & Horse wordt erkend als een van de bijzondere locaties op de Veluwe. Je kunt individueel of met een groep reizigers komen overnachten. Ideaal voor zakenreizigers, wandelaars, fietsers, paardrijders, gasten met honden en dierenliefhebbers. Logeren bij Human & Horse Hotel is voor kinderen eindeloos dierenplezier. Dagelijks is het team van de academy bezig met het opleiden van ruiter en paard. Greetje Hakvoort en haar team maken liefdevolle paardentraining toegankelijk voor jou. Voor elk paard en elk niveau. 

Sfeerimpressie van onze Human & Horse Training

Wat andere trainers zeggen...

De thuisstudie bevat ontzettend interessante en uitgebreide informatie waar je heel veel mee kan en goed mee op weg kan met je paard van basis tot verdieping, waardoor het voor iedereen geschikt is. Ook het boek is superfijn, helder geschreven en echt een mooie aanvulling. Wat ik ook een groot pluspunt vind is de app, zo kan je op stal makkelijk even de video's erbij pakken als je even iets kwijt bent.
Ik ben ermee begonnen omdat ik graag meer uit mezelf en mijn paarden wil halen en in de toekomst de opleiding heel graag wil doen! De manier van werken met paarden is zo fijn, correct en harmonieus. Ontzettende aanrader voor iedereen die twijfelt, je gaat er geen spijt van krijgen!
Justine Van De Berg - Facebook Review
2 jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Human & Horse van Greetje Hakvoort. Wat een prachtige reis is dit geweest voor mij persoonlijk als mens en als instructeur. Mijn paarden en ik zijn beide enorm gegroeid! We hebben ons helemaal gevonden in deze geweldig manier van trainen met respect voor mens en dier! We vinden steeds meer verdieping en ook na het afronden van de  opleiding blijf ik verbonden aan de Human & Horse Academy door het volgen van Mastertrainingen zodat ik me steeds verder door kan blijven ontwikkelen in het trainen van mens en paard. Ik raad iedereen aan, deze opleiding en/of het prachtige online platform te volgen om een beter inzicht te krijgen in het correct en harmonieus trainen van paarden en de band met deze prachtige dieren te versterken🦄
Jonika Zwetsloot - Google Review
Human & Horse waardeert Harmony het meest en dat merk je ook. Een thuis voor iedereen, alle paarden zijn blij en rustig en de omgeving is prachtig
Lan Van Beelen