Zelf je paard trainen met de Human & Horse thuisstudies

Online paardentraining voor elk paard en elk niveau

Paard met verzorgster

Online paardentraining op jouw tempo en niveau met de Human & Horse thuisstudies

  Jouw paard trainen is een essentieel aspect van het bezitten en verzorgen van een paard. Het bevordert niet alleen de fysieke conditie van het paard, maar versterkt ook de band tussen ruiter en paard. Met Human & Horse Thuisstudies kun je nu de geheimen van effectieve paardentraining leren, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis.


  1. Flexibel leren, waar en wanneer je maar wilt

  Jouw drukke agenda hoeft je niet in de weg te staan van je passie. Onze online cursussen zijn ontworpen om rond jouw schema te passen, zodat je kunt leren wanneer het jou het beste uitkomt.


  2. Compleet curriculum voor alle niveaus

  Of je nu net begint met paardentraining of al jaren ervaring hebt, Human & Horse heeft een cursus die bij je past. Van basisoefeningen tot geavanceerde technieken, wij dekken elk aspect van paardentraining.


  3. Deskundige begeleiding door professionals

  Elke cursus wordt geleid door erkende experts in de paardensport. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare, up-to-date informatie en begeleiding.


  4. Interactieve videos en tutorials

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze cursussen maken gebruik van hoogwaardige video's en tutorials die elke techniek stap voor stap demonstreren, zodat je precies weet hoe je elke oefening correct uitvoert bij het trainen van je paard.


  5. Certificaat van voltooiing

  Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat van Human & Horse. Een bewijs van je toewijding en expertise in paardentraining.


  6. Toegang tot de Human & Horse community

  Sluit je aan bij ons netwerk van enthousiaste ruiters en trainers. Deel je ervaringen, stel vragen en bouw waardevolle relaties op.


  Conclusie


  Human & Horse Thuisstudies zijn de perfecte oplossing voor iedereen die zijn vaardigheden in paardentraining wil verfijnen, ongeacht waar je je bevindt. Zet vandaag nog de eerste stap naar professionele training met onze uitgebreide online cursussen.

Jouw paard trainen op jouw eigen niveau en tempo met de Human & Horse thuisstudies

Thuisstudie paard trainen: Human & Horse

 • Totaalpakket van boek en toegang tot trainingsvideo's
 • Meer dan 300 pagina's op groot formaat, rijk geïllustreerd.  
 • Grondwerk, longeren, werken aan de hand, rijden, vrijwerken en trainen op de neckrope.
 • Toegang tot 170 trainingsvideo's te volgen via browser en App (Apple & Android)
 • Deze thuisstudie als basis is verplicht voor de praktijkopleiding


Start je droom vandaag nog met de transformatie van jou en je paard met dit prachtig geïllustreerde studieboek. Alles over grondwerk, longeren, handwerk, rijden en verzorging van je paarden volgens de liefdevolle trainingsfilosofie van Greetje Hakvoort.


 Het is een compleet leerprogramma's bestaand uit een studieboek (2,5 kg hardcopy) en ruim 170 training video's voor alle niveaus en alle type pony's en paarden. Het studieboek is beschikbaar in 3 talen (Nederlands, Engels en Duits) en het boek wordt naar je verzonden. De Human & Horse Academy video's zijn beschikbaar in de browser en via een App. 

Thuisstudie paardentraining: Guasha, Anatomie en Massage

 • Ultieme thuisstudie voor het verzorgen van je paard 
 • Guasha, anatomie en massage 
 • Meer dan 600 pagina's op groot formaat, rijk geïllustreerd
 • Toegang tot 20+ uur aan Guasha training via je browser &  App 
 • Alles wat je nodig hebt om liefdevol voor je paard te zorgen.

Breng het welzijn en de gezondheid van je paard naar een hoger niveau met de krachtige guasha-therapie, die die door Greetje als eerste ter wereld is ontwikkeld voor paarden. Het is een toegankelijke therapie om je paard en pony te verzorgen met een krachtige en diep inwerkende behandeling. Anatomie en massagetechnieken komen uitgebreid aan bod in dit prachtig geïllustreerd boek van 3,5 kg. Daarnaast krijg je toegang tot 20+ uur aan video's.