Online paardencursus bij Human & Horse Academy

Paarden cursussen voor elk paard en elk niveau

Paard met verzorgster

Online paardencursus op jouw niveau met de Human & Horse thuisstudies

  In het digitale tijdperk waarin we leven, is het leren en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden nog nooit zo toegankelijk geweest. Human & Horse Academy speelt hier perfect op in met haar reeks aan online paardencursussen. Als jij je vaardigheden met paardenverzorging en training naar een hoger niveau wilt tillen, zijn onze online cursussen perfect voor jou.


  1. Flexibiliteit en gemak

  Je hoeft niet langer af te reizen naar een fysieke locatie. Met onze online paardencursus leer je waar en wanneer je maar wilt, of dat nu thuis is, in de stal, of onderweg.


  2. Een breed scala aan cursussen

  Van basistechnieken voor beginners tot gespecialiseerde cursussen voor gevorderden, Human & Horse Academy biedt het allemaal. Dressuur, springen, grondwerk, en nog veel meer – wij hebben de juiste cursus voor jou.


  3. Begeleiding door ervaren instructeurs

  Onze cursussen worden verzorgd door professionals met jarenlange ervaring in de paardensport en zorging. Zij delen hun kennis en inzichten op een begrijpelijke en toegankelijke manier.


  4. Interactieve leermethoden

  Onze online paardencursussen zijn meer dan alleen lezen en luisteren. We maken gebruik van video-demonstraties, interactieve quizzes en forumdiscussies om een holistische leerervaring te bieden.


  5. Officieel certificaat bij slaging

  Na het succesvol afronden van een cursus ontvang je een certificaat van de Human & Horse Academy. Een waardevol bewijs van jouw kennis en vaardigheden.


  6. Join the community

  Hoewel de cursussen online zijn, sta je er niet alleen voor. Onze studentencommunity en instructeurs zijn er om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en ervaringen te delen.


  Conclusie

  De online paardencursussen van Human & Horse Academy zijn een revolutionaire manier om je te verdiepen in de kunst van de paardensport. Ze bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs dat zowel flexibel als betaalbaar is. Meld je vandaag nog aan en begin aan jouw reis naar meesterschap.

Online paarden cursus op jouw niveau en tempo bij Human & Horse Academy

Paarden thuisstudie voorbeeld

Thuisstudie paardencursus Human & Horse

 • Totaalpakket van boek en toegang tot trainingsvideo's
 • Meer dan 300 pagina's op groot formaat, rijk geïllustreerd.  
 • Grondwerk, longeren, werken aan de hand, rijden, vrijwerken en trainen op de neckrope.
 • Toegang tot 170 trainingsvideo's te volgen via browser en App (Apple & Android)
 • Deze thuisstudie als basis is verplicht voor de praktijkopleiding


Start je droom vandaag nog met de transformatie van jou en je paard met dit prachtig geïllustreerde studieboek. Alles over grondwerk, longeren, handwerk, rijden en verzorging van je paarden volgens de liefdevolle trainingsfilosofie van Greetje Hakvoort.


 Het is een compleet leerprogramma's bestaand uit een studieboek (2,5 kg hardcopy) en ruim 170 training video's voor alle niveaus en alle type pony's en paarden. Het studieboek is beschikbaar in 3 talen (Nederlands, Engels en Duits) en het boek wordt naar je verzonden. De Human & Horse Academy video's zijn beschikbaar in de browser en via een App. 
Guasha paarden cursus voorbeeld

Thuisstudie paard cursus: Guasha, Anatomie en Massage

 • Ultieme thuisstudie voor het verzorgen van je paard 
 • Guasha, anatomie en massage 
 • Meer dan 600 pagina's op groot formaat, rijk geïllustreerd
 • Toegang tot 20+ uur aan Guasha training via je browser &  App 
 • Alles wat je nodig hebt om liefdevol voor je paard te zorgen.

Breng het welzijn en de gezondheid van je paard naar een hoger niveau met de krachtige guasha-therapie, die die door Greetje als eerste ter wereld is ontwikkeld voor paarden. Het is een toegankelijke therapie om je paard en pony te verzorgen met een krachtige en diep inwerkende behandeling. Anatomie en massagetechnieken komen uitgebreid aan bod in dit prachtig geïllustreerd boek van 3,5 kg. Daarnaast krijg je toegang tot 20+ uur aan video's.