Overnachten Kootwijkerbroek

Overnachten met paard bij Human & Horse Hotel

Luxe hotel met paardenstalling in het mooiste natuurgebied van Nederland

Google Review

4,8/5

Beoordeling Google Reviews
Booking.com Review

8,9+

Beoordeling uit meer dan 1500 Reviews
Human & Horse Hotel

Laagste prijsgarantie

Via onze site heeft u gegarandeerd de laagste prijs 
Human & Horse Hotel

Overnachten met paard bij Human & Horse Hotel

Comfortabel overnachten met paard doe je bij Human & Horse Hotel! In ons hotel met paardenstalling brengen jij en je paard een heerlijke nachtrust door in het mooiste natuurgebied van Nederland. Ons prachtig gelegen hotel is de perfecte plek om samen met jouw paard een stop te maken op een weekend paardrijden.


  • Panaromisch uitzicht over natuur Kootwijkerbroek
  • Nabij Kootwijkerzand, Stroese Heide en Loofles
  • In het centrum van topattracties en musea
  • Ideaal startpunt fietstocht, wandeling, verblijf met honden of buitenrit met je paard
  • Inclusief ontbijt, gratis parkeren, routekaartjes
  • Huisdieren zijn toegestaan


Het Human & Horse hotel met paardenstalling telt zes sfeervolle hotelkamers. Het landelijke karakter is zorgvuldig bewaakt, terwijl de kamers tegemoetkomen aan de hedendaagse eisen. Klassieke meubels, hoogwaardige bedden en uitzicht op de tuin zorgen voor rust. Het uitgebreid ontbijtbuffet zorg voor een goede start van de dag. Verder heeft Human & Horse Hotel de beschikking over een elektrische laadpaal.

Weekend weg met je paard? Boek een overnachting bij het Human & Horse hotel met paardenstalling

Een heerlijk weekend weg met je eigen paard op de Veluwe? Maak het een onvergetelijke ervaring met een overnachting bij het Human & Horse hotel met paardenstalling.


In ons luxe hotel met paardenstallen op de Veluwe zijn ruiter én paard verzekerd van een comfortabele rustplek - want daar heb je zin in na een dag intensief paardrijden. Na een heerlijke nachtrust middenin het mooiste natuurgebied van Nederland en een uitgebreid ontbijt kunnen jij en je paard er weer tegenaan voor een dag samen genieten.

Paardrijden met overnachting?
Reserveer nu je plek bij Human & Horse Hotel

Kamer Human & Horse Hotel

Een warm welkom bij het Human & Horse hotel met paardenstalling op de Veluwe!

Ons Human & Horse hotel met paardenstallen telt telt zes sfeervolle hotelkamers. Het landelijke karakter is zorgvuldig bewaakt, terwijl de kamers tegemoetkomen aan de hedendaagse eisen. Klassieke meubels, hoogwaardige bedden en uitzicht op de tuin zorgen voor rust. Het uitgebreid ontbijtbuffet garandeert  een goede start van de dag.

Het hotel is omgeven door fraaie wisselende landschappen, West-Europa’s grootste zandverstuiving Kootwijkerzand, topattracties, beroemde musea en mogelijkheden om actief te zijn. Human & Horse biedt u graag een unieke belevenis.

Google Review

Heerlijk plekje om van hieruit de Veluwe te verkennen.
Geweldig goed ontbijtbuffet tot en met gerookte zalm toe!

Erwin Damen via Google Review

Veelgestelde vragen over overnachten met paard bij Human & Horse Hotel


Ik heb geen paard, ben ik ook welkom bij het hotel?
Uiteraard, u bent van harte welkom. De Veluwe is een van de meeste favoriete natuurgebieden van het land en biedt veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars of natuurliefhebbers. De faciliteiten van Human & Horse is geschikt als uitvalbasis voor je zakelijke overnachting of jouw vakantie op de Veluwe.

Zijn er ook honden toegestaan bij het hotel?
U bent van harte welkom met maximaal 2 kleine/midden honden of 1 grote hond.

Kan ik fietsen huren?
Human & Horse Hotel heeft altijd beschikking over 3 normale fietsen en 2 mountainbikes. Deze zijn kosteloos beschikbaar bij beschikbaarheid. Wilt u toch een fiets huren of kiezen voor een elektrische variant, dan kan dat via fietsenpartner Hullstein te Harskamp. Zij zorgen dat de fietsen beschikbaar zijn op onze locatie.Vragen over de paarden

Is het mogelijk om les te krijgen?
Dat is mogelijk. De academie biedt verschillende opties om kennis te maken met grondwerk tot zelfs hogere dressuurles. Let op, dit moet wel van te voren besproken zijn.
Ik heb geen paard, ben ik ook welkom?
Uiteraard, u bent van harte welkom. De Veluwe is een van de meeste favoriete natuurgebieden van het land en biedt veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars of natuurliefhebbers. De faciliteiten van Human & Horse is geschikt als uitvalbasis voor je zakelijke overnachting of jouw vakantie op de Veluwe

Ik heb zelf een paard, maar mijn man niet, hoe gaat dat in werking?

U kunt altijd een paard huren via Stal Jacobs e Voorthuizen (externe partner). Uiteraard is uw man of partner welkom, eventueel met een stalen ros. U reserveert dan gewoon een kamer, waarbij uw partner valt onder het kamertarief en diegene met paard onder het paardrij-arrangement of additionele stallingstarief.

We hebben de beste lokale tips voor jou gekoppeld

Human & Horse Academy

Wandelen op Kootwijkerzand

Wandelen op West-Europa's grootste zandverstuiving, genaamd Kootwijkerzand. Het is unieke belevenis en heerlijk om tot rust te komen. 
Buitenactiviteiten Human & Horse

Buitenactiviteiten 

Er zijn tal van buitenactiviteit beschikbaar op de Veluwe. Wij kunnen u daarin helpen. Een overzicht van populaire activiteiten zijn e-choppers, buitenrit met paard en wild-safari met Staatsbosbeheer
Connectie met je paard

Contact met dieren

Kom in contact met onze dieren of ga wild spotten in de nabije natuur. Wij stellen routekaarten gratis beschikbaar. 

Boek nu jouw overnachting met paard

Kamer Human & Horse Hotel