NIEUWE OPLEIDING JAAR 2: Human & Horse Liberty & Bodywork by Heart

Ga mee op reis en start met onze liefdevolle vervolgopleiding

Nieuwe opleiding 2024

Beschikbaar voor oud studenten van de Human & Horse Trainers & Instructeurs. Het is een vervolgopleiding op jaar 1 Human & Horse Trainer.

Make a Difference

Word onderdeel van een community en word trainer volgens de filosofie van Human & Horse

Gecertificeerd instituut

We zijn aangesloten bij NRTO & CRKBO

Liberty grondwerk & Bodywork vanuit het hart

 • Vervolg- & verdiepende opleiding voor de Human & Horse-trainer en instructeur opleiding (jaar 2)
 • Praktijkopleiding, aangepast aan elk paard en niveau (maatwerk)
 • Ondersteuning voor al je vragen en uitdagingen (community)
 • Mogelijkheid tot deelbetalingen


We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons opleidingsprogramma 'Liberty Grondwerk & Bodywork' voor Mens & Paard, met grote zorg, liefde en expertise ontwikkeld. Onze missie is om jou en je paard te ondersteunen in jullie gezamenlijke groei, en we kijken er naar uit om de vaardigheden en het vertrouwen te delen die nodig zijn om jullie band te versterken.


In dit programma zul je in je eigen tempo de principes van liberty grondwerk verkennen en leren hoe je de communicatie tussen jou en je paard kunt verfijnen. We besteden aandacht aan zowel jouw lichaamsbewustzijn als dat van je paard, met als doel een gezonde balans tussen mentaal en fysiek welzijn te bereiken. Wanneer jullie welzijn in harmonie is, wordt de communicatie natuurlijker en moeitelozer, wat leidt tot een verbeterde relatie en samenwerking.


We kijken ernaar uit om jou en je paard op deze verrijkende reis te begeleiden en staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen.


Aantal dagen: 10 modules in totaal.
Data: 31 augustus (zonder paard)  donderdag 03 & 04 oktober 2024,  zaterdag 23 en zondag 24 november 2024, donderdag 19, vrijdag 20 december en 21 december , 20&21 januari 2025.
Docenten: Greetje Hakvoort & Liska Thissen
Tijden: Van 09.15 tot 17:00 uur
Aantal deelnemers: Maximaal 12
Locatie: Kootwijkerbroek
Deelnameprijs Instructeursopleiding: € 250.- per dag voor 10 praktijkdagen incl lunch, koffie thee, cursusmap, online ondersteuning, 2 x diner en deelname certificaat na afronding.


Neem gerust persoonlijk contact op met Greetje via greetje@humanhorse.nl

Liberty grondwerk video's op You Tube

Veel kijk en leer plezier!

Werkwijze NRTO & CRKBO

  De opleiding tot trainer en instructeur bij Human & Horse biedt een leerzaam en uitdagend traject om dit te realiseren met jouw (verzorg)paard of als je geen beschikking hebt over een eigen (verzorg)paard met onze schoolpony's. Jong of oud, klein of groot, elk paard en elke pony en iedere paardenliefhebber is welkom. De opleiding is geregistreerd bij het NRTO & CRKBO en het mogelijk is om je instructeursaansprakelijkheid af te sluiten bij aanvang van je opleiding en definitief na het behalen van je theorie-examen en auditie grondwerk. Bij inschrijving heb je ook 14 dagen de mogelijkheid tot kosteloos annuleren volgens de richtlijnen van het CRKBO.

  Human & Horse Academy is lid van NRTO en de opleiding is in overeenstemming met de algemene voorwaarden en gedragscode van de Nederlandse Raad van Training en Opleiding:
  - Algemene Voorwaarden Consumenten
  - Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt
  - Gedragscode

Start met je opleiding bij Human & Horse