Human & Horse Hotel

Overnachten bij Human & Horse Hotel Kootwijkerbroek

Boek je overnachting bij het mooiste hotel in regio Kootwijkerbroek

Google Review

4,8/5

Beoordeling Google Reviews
Booking.com Review

8,9+

Beoordeling uit meer dan 1500 Reviews
Human & Horse Hotel

Laagste prijsgarantie

Via onze site heeft u gegarandeerd de laagste prijs 
Human & Horse Hotel

Welkom bij Human & Horse Hotel Kootwijkerbroek

  • Panaromisch uitzicht over natuur Kootwijkerbroek
  • Nabij Kootwijkerzand, Stroese Heide en Loofles
  • In het centrum van topattracties en musea
  • Ideaal startpunt fietstocht, wandeling, verblijf met honden of buitenrit met je paard
  • Inclusief ontbijt, gratis parkeren, routekaartjes
  • Huisdieren zijn toegestaan


Human & Horse Hotel Kootwijkerbroek telt zes sfeervolle hotelkamers. Het landelijke karakter is zorgvuldig bewaakt, terwijl de kamers tegemoetkomen aan de hedendaagse eisen. Klassieke meubels, hoogwaardige bedden en uitzicht op de tuin zorgen voor rust. Het uitgebreid ontbijtbuffet zorg voor een goede start van de dag. Verder heeft Human & Horse de beschikking over een elektrische laadpaal.

Hotel Kootwijk op een prachtige locatie

Op zoek naar een overnachting in regio Kootwijk? Bij het Human & Horse hotel Kootwijk geniet je van de prachtige natuur en een uitstekende locatie voor jouw uitstapje.
Kamer Human & Horse Hotel

Geniet van de natuur bij het Human & Horse Hotel Kootwijkerzand

Een warm welkom bij het Human & Horse Hotel Kootwijkerzand! Een prachtige locatie voor een overnachting in het mooiste natuurgebied van Nederland. Ons hotel in regio Kootwijkerzand is niet alleen geschikt voor paardenliefhebbers, maar voor alle natuurliefhebbers die de Veluwe van dichtbij willen verkennen met een comfortabele rustplek.

Human & Horse Hotel Kootwijkerzand telt zes sfeervolle hotelkamers. Het landelijke karakter is zorgvuldig bewaakt, terwijl de kamers tegemoetkomen aan de hedendaagse eisen. Klassieke meubels, hoogwaardige bedden en uitzicht op de tuin zorgen voor rust. Het uitgebreid ontbijtbuffet zorg voor een goede start van de dag.

Ons hotel in regio Kootwijkerzand is omgeven door fraaie wisselende landschappen, West-Europa’s grootste zandverstuiving Kootwijkerzand, topattracties, beroemde musea en mogelijkheden om actief te zijn. Human & Horse biedt u graag een unieke belevenis. 
Google Review

Heerlijk plekje om van hieruit de Veluwe te verkennen.
Geweldig goed ontbijtbuffet tot en met gerookte zalm toe!

Erwin Damen via Google Review
Foto van Radio Kootwijk

Kamer boeken bij Hotel Radio Kootwijk

Een uitstapje naar het mooie Radio Kootwijk van plan? Boek je overnachting bij Human & Horse Hotel. Ons prachtig gelegen hotel is de perfecte locatie om een bezoek aan Radio Kootwijk omheen te plannen. Vanaf het hotel fiets je met een heerlijke fietsroute van zo'n 30 minuten naar Radio Kootwijk toe. Onderweg zie je de prachtige landschappen van Kootwijkerzand op de Veluwe, waar even afstappen voor een wandeling wel érg verleidelijk is.

Veel gestelde vragen

Ik heb geen paard, ben ik ook welkom?
Uiteraard, u bent van harte welkom. De Veluwe is een van de meeste favoriete natuurgebieden van het land en biedt veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars of natuurliefhebbers. De faciliteiten van Human & Horse is geschikt als uitvalbasis voor je zakelijke overnachting of jouw vakantie op de Veluwe.

Hoeveel honden zijn er toegestaan?
U bent van harte welkom met maximaal 2 kleine/midden honden of 1 grote hond.

Kan ik fietsen huren?
Human & Horse Hotel heeft altijd beschikking over 3 normale fietsen en 2 mountainbikes. Deze zijn kosteloos beschikbaar bij beschikbaarheid. Wilt u toch een fiets huren of kiezen voor een elektrische variant, dan kan dat via fietsenpartner Hullstein te Harskamp. Zij zorgen dat de fietsen beschikbaar zijn op onze locatie.


Vragen over de paarden

Is het mogelijk om les te krijgen?
Dat is mogelijk. De academie biedt verschillende opties om kennis te maken met grondwerk tot zelfs hogere dressuurles. Let op, dit moet wel van te voren besproken zijn.
Ik heb geen paard, ben ik ook welkom?
Uiteraard, u bent van harte welkom. De Veluwe is een van de meeste favoriete natuurgebieden van het land en biedt veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars of natuurliefhebbers. De faciliteiten van Human & Horse is geschikt als uitvalbasis voor je zakelijke overnachting of jouw vakantie op de Veluwe

Ik heb zelf een paard, maar mijn man niet, hoe gaat dat in werking?

U kunt altijd een paard huren via Stal Jacobs e Voorthuizen (externe partner). Uiteraard is uw man of partner welkom, eventueel met een stalen ros. U reserveert dan gewoon een kamer, waarbij uw partner valt onder het kamertarief en diegene met paard onder het paardrij-arrangement of additionele stallingstarief.

We hebben de beste lokale tips voor jou gekoppeld

Human & Horse Academy

Wandelen op Kootwijkerzand

Wandelen op West-Europa's grootste zandverstuiving, genaamd Kootwijkerzand. Het is unieke belevenis en heerlijk om tot rust te komen. 
Buitenactiviteiten Human & Horse

Buitenactiviteiten 

Er zijn tal van buitenactiviteit beschikbaar op de Veluwe. Wij kunnen u daarin helpen. Een overzicht van populaire activiteiten zijn e-choppers, buitenrit met paard en wild-safari met Staatsbosbeheer
Connectie met je paard

Contact met dieren

Kom in contact met onze dieren of ga wild spotten in de nabije natuur. Wij stellen routekaarten gratis beschikbaar. 

Reserveer nu bij Human & Horse hotel Kootwijkerbroek

Kamer Human & Horse Hotel