Vraag je gratis studiegids aan van de Human & Horse Opleiding Guasha Therapeut

Human & Horse Guasha Therapeut studiegids

Wat andere trainers zeggen...

De thuisstudie bevat ontzettend interessante en uitgebreide informatie waar je heel veel mee kan en goed mee op weg kan met je paard van basis tot verdieping, waardoor het voor iedereen geschikt is. Ook het boek is superfijn, helder geschreven en echt een mooie aanvulling. Wat ik ook een groot pluspunt vind is de app, zo kan je op stal makkelijk even de video's erbij pakken als je even iets kwijt bent.
Ik ben ermee begonnen omdat ik graag meer uit mezelf en mijn paarden wil halen en in de toekomst de opleiding heel graag wil doen! De manier van werken met paarden is zo fijn, correct en harmonieus. Ontzettende aanrader voor iedereen die twijfelt, je gaat er geen spijt van krijgen!
Justine Van De Berg - Facebook Review
2 jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Human & Horse van Greetje Hakvoort. Wat een prachtige reis is dit geweest voor mij persoonlijk als mens en als instructeur. Mijn paarden en ik zijn beide enorm gegroeid! We hebben ons helemaal gevonden in deze geweldig manier van trainen met respect voor mens en dier! We vinden steeds meer verdieping en ook na het afronden van de  opleiding blijf ik verbonden aan de Human & Horse Academy door het volgen van Mastertrainingen zodat ik me steeds verder door kan blijven ontwikkelen in het trainen van mens en paard. Ik raad iedereen aan, deze opleiding en/of het prachtige online platform te volgen om een beter inzicht te krijgen in het correct en harmonieus trainen van paarden en de band met deze prachtige dieren te versterken🦄
Jonika Zwetsloot - Google Review
Human & Horse waardeert Harmony het meest en dat merk je ook. Een thuis voor iedereen, alle paarden zijn blij en rustig en de omgeving is prachtig
Lana Van Beelen