Paard verzorgen met de Human & Horse thuisstudies

Voor elk paard en elk niveau

Paard met verzorgster

Jouw paard verzorgen op jouw niveau en tempo met de Human & Horse thuisstudies

  Het verzorgen van een paard is een kunst, een die vaardigheid, toewijding en liefde vereist. Dat maken wij toegankelijk met de Human & Horse thuisstudies. Als je je paard met de grootste zorg en kennis wilt leren verzorgen vanuit het comfort van jouw eigen huis, zijn de Human & Horse thuisstudies dé oplossing voor jou.


  1. Leer op je eigen tempo

  Het grootste voordeel van onze thuisstudies is de flexibiliteit. Of je nu een drukke professional bent of een ouder met een hectisch schema, je kunt de cursus volgen wanneer het jou uitkomt.


  2. Uitgebreide cursusinhoud

  Elke cursus is zorgvuldig samengesteld door onze experts op het gebied van paardenverzorging. Je leert alles wat er bij paardenverzorging komt kijken; van de anatomie van het paard tot een uitgebreide gids voor elke oefening en training.


  3. Praktische demonstraties

  Bij Human & Horse geloven we in leren door te doen. Daarom zijn onze thuisstudies verrijkt met duidelijke demonstratievideo's, zodat je precies ziet hoe elke techniek correct wordt uitgevoerd.


  4. Certificering van Human & Horse

  Na het voltooien van je thuisstudie ontvang je een certificaat van Human & Horse, een erkenning van je kennis en vaardigheden in paardenverzorging. Een geweldige aanvulling op je professionele portfolio!


  5. Ondersteuning en community

  Als deelnemer aan onze thuisstudies krijg je toegang tot een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde ruiters en experts. Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en waardevolle connecties opbouwen.


  Conclusie

  Als je je paard met deskundigheid en liefde wilt verzorgen, bieden de Human & Horse thuisstudies je alle tools en kennis die je nodig hebt. Investeer vandaag nog in jezelf en in de welzijn van je paard met onze bekroonde cursussen.

Leer jouw paard verzorgen op jouw tempo met de Human & Horse thuisstudies

Thuisstudie Paard Verzorgen Human & Horse

 • Totaalpakket van boek en toegang tot trainingsvideo's
 • Meer dan 300 pagina's op groot formaat, rijk geïllustreerd.  
 • Grondwerk, longeren, werken aan de hand, rijden, vrijwerken en trainen op de neckrope.
 • Toegang tot 170 trainingsvideo's te volgen via browser en App (Apple & Android)
 • Deze thuisstudie als basis is verplicht voor de praktijkopleiding


Start je droom vandaag nog met de transformatie van jou en je paard met dit prachtig geïllustreerde studieboek. Alles over grondwerk, longeren, handwerk, rijden en verzorging van je paarden volgens de liefdevolle trainingsfilosofie van Greetje Hakvoort.


 Het is een compleet leerprogramma's bestaand uit een studieboek (2,5 kg hardcopy) en ruim 170 training video's voor alle niveaus en alle type pony's en paarden. Het studieboek is beschikbaar in 3 talen (Nederlands, Engels en Duits) en het boek wordt naar je verzonden. De Human & Horse Academy video's zijn beschikbaar in de browser en via een App. 

Thuisstudie paardverzorging: Guasha, Anatomie en Massage

 • Ultieme thuisstudie voor het verzorgen van je paard 
 • Guasha, anatomie en massage 
 • Meer dan 600 pagina's op groot formaat, rijk geïllustreerd
 • Toegang tot 20+ uur aan Guasha training via je browser &  App 
 • Alles wat je nodig hebt om liefdevol voor je paard te zorgen.

Breng het welzijn en de gezondheid van je paard naar een hoger niveau met de krachtige guasha-therapie, die die door Greetje als eerste ter wereld is ontwikkeld voor paarden. Het is een toegankelijke therapie om je paard en pony te verzorgen met een krachtige en diep inwerkende behandeling. Anatomie en massagetechnieken komen uitgebreid aan bod in dit prachtig geïllustreerd boek van 3,5 kg. Daarnaast krijg je toegang tot 20+ uur aan video's.